50 mg luonnollista koentsyymi Q10:tä per kapseli.
Koentsyymi Q10
Entsyymit ovat avainbiologisia katalyyttejä, jotka mahdollistavat reaktiot ja elämän prosessit soluissa kaikissa elävissä organismeissa. Entsyymit tarvitsevat niin sanottuja koentsyymejä - joissa koentsyymi Q10:llä on erityisen tärkeä rooli.
Koentsyymi Q10 on yksi kehon omista aineista, joka kuuluu vitamiinimaisiin yhdisteisiin. Se sisältää vitamiineille samanlaisia aineita ja on tärkeä osa päivittäistä ravintoamme. Q10:ta löytyy ensisijaisesti elimistä, kuten sydämestä, maksasta ja munuaisista.
Tarvittava määrä Q10:ta varmistuu itse-synteesin kautta terveessä ihmisorganismissa. Q10:n pitoisuus seerumissa ja kudoksissa vähenee luonnollisesti iän myötä tai statiineja käytettäessä.
Paras Q10-laatu
Tuotteissamme käytämme vain puhdasta, 100 % luonnollista Q10:ta korkeinta laatua (KANEKA), joka on tuotettu hiivakäymisellä; se on täysin identtinen kehossa tuotetun Q10:n kanssa.
Art. No.:1818
Biotiini, eli vitamiini B7, jota tuottavat suoliston bakteerikannat, on ravintoaine, joka on välttämätön oikealle glukoosin muuntamiselle. Tästä syystä se on äärimmäisen tärkeää diabeetikoille. Lisäksi biotiinilla on tärkeä rooli rasvahappojen synteesissä ja leusiinin aineenvaihdunnassa, joka kuuluu eksogeenisten aminohappojen ryhmään ja vaikuttaa myös kehon oikeaan kehitykseen sekä ihon kuntoon. Sen puutteen oireita ovat: <ul> <li> uneliaisuus </li> <li> apatia </li> <li> ärtyneisyys </li> <li> ahdistus ja masennus </li> <li> hiustenlähtö </li> <li> halkeilevat kynnet </li> <li> sidekalvotulehdus </li> </ul> Vitamiini B7:ää löytyy lihasta (sika, nauta, siipikarja), kananmunankeltuaisista, juustosta, leseistä, tummasta riisistä, rypsistä ja auringonkukkaöljystä sekä hedelmistä - banaaneista, meloneista, greipeistä, viinirypäleistä ja persikoista. Teknologiset prosessit ja lämpökäsittely aiheuttavat osittaisen tai täydellisen biotiinin häviämisen elintarvikkeista, joten on tärkeää
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkipyrofosfaattia jauheena, kemiallisesti puhtaana hienojauheena.
Teollisuudessa sitä käytetään "valkoisena" kiinteänä voiteluaineena.
CAS 7446-26-6 (vapaa w)
EINECS 231-203-4
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Arvokkaat omega-3-rasvahapot sydänystävälliseen ruokavalioon sekä foolihappo normaalien homokysteiinitasojen ylläpitämiseksi.
Jokainen kapseli sisältää 1000 mg kalajauhetta, jossa on erityisen korkea omega-3-rasvahappojen pitoisuus, yli 60 prosenttia. Tärkeitä omega-3-rasvahappojen lähteitä ovat DHA (dokosaheksaeenihappo, vähintään 20 %) ja EPA (eikosapentaeenihappo, vähintään 30 %), joiden on todistettu edistävän normaalia sydämen toimintaa (alkavasta päivittäisestä saannista 250 mg). Foolihapolla ja vitamiineilla B1, B6, B12 ja E on tukevia vaikutuksia. Foolihappo normalisoi homokysteiinitasot. Vitamiini B1 - tunnetaan myös nimellä tiamiini - edistää normaalia sydämen toimintaa. Vitamiinit B6 ja B12 auttavat kehoa tuottamaan punasoluja, jotka kuljettavat happea kehon kaikkiin osiin. Vitamiini E auttaa suojaamaan soluja oksidatiiviselta stressiltä.
Art. No.:95
Koentsyymi Q10 on tärkeä osa päivittäistä ruokavaliotamme. Lisä Q10:n saantia suositellaan erityisesti vanhemmille ikäryhmille ja/tai jos ruokavaliosi on epätasapainossa. Lisäksi sisältää antioksidantteja seleeniä ja E-vitamiinia suojatakseen kehoa oksidatiiviselta stressiltä. Seleeni myös edistää immuunijärjestelmän normaalia toimintaa. Tämä yhdistelmä täydentyy kahdeksalla arvokkaalla B-vitamiinilla. Niasiini, pantoteenihappo ja tiamiini (B1-vitamiini) edistävät normaalia energiankäyttöä. Tiamiini tukee myös tervettä, normaalia sydämen toimintaa.
Jokainen kapseli sisältää 50 mg luonnollista koentsyymi Q10:ä sekä 27 I.E. E-vitamiinia, 55 µg seleeniä, 45 mg magnesiumia, 24 mg niasiinia, 9 mg pantoteenihappoa, 2.1 mg B6-vitamiinia, 2.1 mg B2-vitamiinia, 1.65 mg B1-vitamiinia, 300 µg foolihappoa, 75 µg biotiinia ja 3.75 µg B12-vitamiinia.
Art. No.:1809
MSM on lyhenne metyyli sulfonilimetaanista, eli orgaanisesta rikkiyhdisteestä. Rikki kehossa: • on proteiinien, hormonien ja orgaanisten happojen komponentti • Parantaa hermoston ja aivojen toimintaa, on vastuussa ihon, hiusten ja kynsien kunnosta • Edistää rikkivajeen regeneroitumista: • Näköongelmat • Hiustenlähtö, huono iho ja kynnet • Krooninen väsymyksen tunne • Nivelten kimmoisuuden menetys
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkiglukonaattia jauheena, hienona granulaattina lääketeollisuuden laatuvaatimusten mukaisesti ja ravintolisänä.
Lääketeollisuudessa sitä käytetään sinkin puutteen hoitoon.
Elintarvikealalla sitä käytetään sinkin rikastamiseen.
CAS 4468-02-4 (vapaa w.)
EINECS 224-736-9
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa sinkkibisglycinaatteja jauheena elintarvikelaatuisena ja ravintolisille.
Bislgycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja.
Elintarvikekäytössä niitä käytetään sinkin rikastamiseen.
CAS 14281-83-5
EINECS 238-173-1
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumsulfaatin jauheena, kiteinä elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille.
Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon.
Elintarvikkeissa sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen. Teollisissa sovelluksissa erikoistyyppisiä käytetään jäljelle jäävän veden poistamiseen pääasiassa nestemäisistä orgaanisista materiaaleista.
CAS 22189-08-8 \ 10034-99-8
EINECS 231-298-2
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Jälkiainetta seleeniä tarvitaan moniin tärkeisiin toimintoihin ihmisen kehossa. Seleeni edistää muun muassa terveiden hiusten ja kynsien ylläpitämistä, normaalia kilpirauhasen ja immuunijärjestelmän toimintaa sekä solujen suojaamista. Kehon tarvitsee erityisesti seleeniä suurten fyysisten rasitusten ja stressin aikana, vanhemmalla iällä sekä raskauden ja imetyksen aikana. Koska kasvipohjaiset ruoat meidän leveysasteiltamme sisältävät yleensä vähän seleeniä, suosittelemme erityisesti kasvissyöjille ja vegaaneille seleeniä sisältävää ravintolisää, johon vegaaniset tablettimme ilman eläinperäisiä ainesosia tekevät tärkeän panoksen.
Jokainen tabletti sisältää 200 µg puhdasta seleeniä.
Art. No.:188
Ruokasooda - natriumbikarbonaatti - on löytänyt laajan käytön lääketieteessä, keittiössä, kosmetiikassa ja muissa. Sillä on erittäin suuri määrä sovelluksia. Uskon, että se tunnetaan parhaiten lisäyksenä kaikenlaisiin leivonnaisiin. Se on myös osa monia kosmetiikka- ja puhdistustuotteita. Sitä lisätään hiusten shampoisiin, huulirasvoihin ja hammastahnaan. Kosmetiikassa se sopii erityisesti rasvaiselle ja akneiholle.
<strong> Soodan käyttö on täydellistä, kun on kyse hajujen neutraloimisesta ja puhdistamisesta. Aine voi poistaa vaikeita tahroja, eliminoida epämiellyttäviä hajuja ja auttaa uunin tai mikroaaltouunin puhdistamisessa. Soodalla on hieman syövyttäviä ominaisuuksia, mikä tekee siitä tehokkaan eri pintojen likaisten kohtien puhdistamisessa. Sitä voidaan käyttää kalkin poistamiseen vedenkeittimestä, kattiloista tai kahvinkeittimestä. Se toimii erinomaisesti jauheena pintojen puhdistamiseen keittiössä ja kylpyhuoneessa. Päästäksesi eroon epämiellyttävistä hajuista jääkaapissa, riittää, että laitat pienen astian soodaa sinne.
Le magnésium est l'un des biopierwiastes les plus précieux. Il joue de nombreux rôles importants dans le corps: il participe à des réactions biochimiques importantes, est crucial pour le fonctionnement efficace du nerveux, du sang, du digestif, des os, des os, de l'hyperactivité sanguine ou de la formation de calculs rénaux, ralentit le processus de vieillissement , renforce l'immunité du corps. Le magnésium est un élément commun, mais mal digestible. Il est absorbé que de 15 à 40% des aliments, des céréales, des produits de céréales, des céréales, du riz brun, des fruits secs, des légumes à feuilles verts frais et du chocolat sont quelques-uns des aliments riches en magnésium. Pour ceux dont le régime alimentaire n'est pas riche en produits mentionnés, une supplémentation peut être nécessaire. Comment compléter la carence en magnésium? Vous pouvez obtenir des suppléments de magnésium sous forme de comprimés ou de capsules ou compléter cet élément à travers la peau.
Magnesium on yksi arvokkaimmista hivenaineista. Se näyttelee monia tärkeitä rooleja elimistössä: se osallistuu tärkeisiin biokemiallisiin reaktioihin, on avainasemassa hermoston, verenkiertoelimistön, ruoansulatusjärjestelmän ja luuston toiminnassa, se ehkäisee veren liiallista hyytymistä ja munuaiskivien muodostumista, hidastaa ikääntymisprosessia ja vahvistaa elimistön vastustuskykyä. Magnesium on yleinen alkuaine, mutta se imeytyy huonosti. Ruokavaliosta sitä imeytyy vain 15-40 %. Pähkinät, siemenet, viljatuotteet, puurot, ruskea riisi, kuivatut hedelmät, tuoreet vihreät lehtivihannekset ja suklaa ovat joitakin magnesiumia sisältäviä ruokia. Niille, joiden ruokavalio ei ole rikas mainituista tuotteista, lisäravinteet voivat olla välttämättömiä. Miten täydentää magnesiumin puutetta? Voit hankkia magnesiumlisää tablettien tai kapselien muodossa tai täydentää tätä hivenainetta ihon kautta. Joidenkin tutkijoiden mukaan tämä menetelmä tarjoaa parhaan imeytyvyyden.
Magnesium on yksi arvokkaimmista biometalleista. Se näyttelee monia tärkeitä rooleja kehossa: se osallistuu merkittäviin biokemiallisiin reaktioihin, on ratkaisevan tärkeä hermoston, veren, ruoansulatusjärjestelmän ja luuston tehokkaalle toiminnalle, estää veren liikatoimintaa tai munuaiskivien muodostumista, hidastaa ikääntymisprosessia ja vahvistaa kehon immuunijärjestelmää. Magnesium on yleinen alkuaine, mutta huonosti imeytyvä. Se imeytyy vain 15-40 % ruoasta; viljat, täysjyväriisi, kuivatut hedelmät, tuoreet vihreät vihannekset ja suklaa ovat joitakin magnesiumia sisältäviä ruokia. Niille, joiden ruokavalio ei ole rikas mainituista tuotteista, lisäravinteet voivat olla tarpeen. Miten täydentää magnesiumin puutetta? Magnesiumlisää voi saada tabletteina tai kapseleina tai täydentää tätä ainetta ihon kautta. Joidenkin tutkijoiden mukaan tämä menetelmä tarjoaa parhaan imeytymisen.
MSM on lyhenne metyylisulfonyylimetaanista, eli orgaanisesta rikkiyhdisteestä kehossa: • se on osa proteiineja, hormoneja ja orgaanisia happoja • se parantaa hermoston ja aivojen toimintaa ihon, hiusten ja kynsien kunnossa • se auttaa korjaamaan rikin puutetta. : • Näköongelmat • Hiustenlähtö, huono iho ja kynnet • Kroonisen väsymyksen tunne • Nivelten joustavuuden menetys
Inuliini on luonnollisesti esiintyvä monivilja, jota ihmiset eivät pysty消化amaan, minkä vuoksi se toimii ravintokuituna. Sitä esiintyy joidenkin kasvien (sikuri, Jerusalem-artisokka, artisokka, voikukka, sipuli, valkosipuli, banaanit) juurissa ja mukuloissa. Useimmiten se saadaan sikurista. Inuliini on vähäkalorinen ja hienovaraisesti makea. Koska se on kymmenen kertaa vähemmän makeaa kuin sokeri, sitä ei yleensä käytetä korvikkeena. Inuliinia käytetään geelinä, se paksuntaa ja stabiloi aineita. Inuliinin lisääminen ruokaan vähentää kaloripitoisuutta, hillitsee ruokahalua ja lisää kylläisyyden tunnetta. Tämän ansiosta se parantaa hallintaa kulutettavan ruoan määrästä. Se toimii ihmisillä, joilla on vähäkalorisia dieettejä. Inuliini toimii prebioottina, stimuloi normaalin suoliston bakteeriflooran kehittymistä ja vaikuttaa siten myönteisesti terveyteen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa Magnesium Bisglycinaattia jauheena elintarvikelaatuisena sekä ravintolisille. Bisglycinaatit ovat täysin reagoituneita kelaatteja.
Elintarvikekäytössä sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen.
CAS 14783-68-7
EINECS 238-852-2
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuotteen ja sovelluksen kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumkarbonaattia jauheena, rakeina elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille.
Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon.
Elintarvikkeissa sitä käytetään happosäätelijänä, paakkuuntumisen estäjänä ja magnesiumin rikastamiseen.
Teollisissa sovelluksissa sitä käytetään lasikeraamien ja emaljien tuotannossa sekä virtaushäiriöiden ehkäisyyn.
CAS 12125-28-9 / 39409-82-0
EINECS 235-192-7
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuotteen ja sovellusten kehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, hiukkaskoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.
Dr. Paul Lohmann® tarjoaa magnesiumsitraattia jauheena, mikronisoituna jauheena ja rakeina elintarvike-/lääke-/kemiallisessa puhtaassa laadussa sekä ravintolisille.
Lääketieteellisissä sovelluksissa sitä käytetään hypomagnesemian hoitoon.
Elintarvikkeiden sovelluksissa sitä käytetään magnesiumin rikastamiseen.
CAS 3344-18-1 \ 153531-96-5
EINECS 222-093-9
Dr. Paul Lohmann® toteuttaa tuote- ja sovelluskehitystä tiiviissä yhteistyössä asiakkaidensa kanssa. Tämä sisältää kemiallisten ja fysikaalisten parametrien, kuten tiheyden, kostutettavuuden, partikkelikoon, puhtauden tai pH-arvon, mukauttamisen.